Te land, ter zee en in de lucht

Verleng je zomer en geniet van deze lokale tips om een heerlijke fundag in elkaar te knutselen. We helpen je graag verder!

In Wulpen kan je van 1 maart tot in de herfstvakantie een elektrisch bootje huren. Je bent zelf kapitein en je loodst je 6 passagiers over het kanaal Nieuwpoort-Duinkerke. Dit van een uur tot een volledige dag. Een vaarbewijs is niet nodig, enige notie van links en rechts wel 🙂 Tip, informeer meteen naar de beschikbaarheid bij uw reservatie.

Koksijde in stijl verkennen kan met een elektrische golfwagen voor 2 of 4 personen. Geen parkeerprobleem en geen uitstoot. Ideaal toch? En sinds er effectief ook een golf is in Koksijde kijkt niemand raar op. Genieten dus 🙂 De golfkarretjes kan je huren per dag of per week. Ook hier is vooraf reserveren de boodschap.

Helemaal uniek aan de kust de amfibieboot de Normandie van Rodeo. Je rijdt over het strand recht het water in. Hoe leuk is dat niet? Er zijn verschillende opstapplaatsen, kijk even op de site om te plannen of vraag ons om meer info.

En terug van nooit weggeweest, de billekarre! Verzeker jezelf van een dagje lachen en plezier. Te huur langs verschillende plaatsen aan de kustlijn.

In 2006 wist Veurne het legendarische Tros-programma ‘Te land, te zee en in de lucht’ te strikken. Hilarische momenten!

Meer info of reserveren?

Elektrische golfkarren by Vansteenland Electric

Verhuur van elektroboten in Wulpen

Amfibiboot de Normandie by Rodeo

Gepubliceerd door Christophe

Zaakvoerder van tuinaanneming @Tuinen Cobbaert. Tuinontwerper @Holy Oak Tuinontwerp. Met vrouw Valerie uitbater van @Glamping-aanzee en B&B @De Engelweg. Vader van 3+1 / Langeafstandsloper / Natuur&Mens / Urban Monk / Moestuinier

ik ben benieuwd naar je reactie

%d bloggers liken dit: