Al die willen te kaap’ren varen

Het is wel niet de Kaapvaart maar centraal in Wulpen kan je wel elektrische bootjes huren, per uur tot een volledige dag. Je hebt geen vaarbewijs nodig. Je kan in totaal met 10 op de boot om een pleziervaart te maken doorheen historisch Veurne of richting het sluizencomplex in Nieuwpoort. Het wordt een originele uitstap met een hoog fun-factor!

De wereld ziet er anders uit vanop de waterloop. Je passeert wuivende wandelaars en rinkelende fietsers. Eendjes die liggen te zonnen aan de waterkant kijken je nieuwsgierig aan. Het is natuurlijk fijn dat je bootje geen lawaai maakt. Zo kan je echt ten volle genieten van de natuur.

Na anderhalf uur op het kanaal dat Nieuwpoort met Duinkerke verbindt vaar je Veurne binnen. Het voelt even aan alsof je een doorwinterde zeevaarder bent die met zijn leger matrozen de stad komt overnemen.

Ok, ik heb veel fantasie en een zwak voor geschiedenis. Maar toch, het doet je iets wanneer je de torens dichter ziet komen en je hoofd intrekt om onder de bruggen door de vesten te verkennen van deze mooie historische stad.

Eens je de sluizen door bent kom je in de jachthaven van Veurne. Daar kan je verder richting Adinkerke en de bergenvaart. Of meer even aan en verken de stad.

Het wordt zeker een onvergetelijke uitstap. U kan te voet of per fiets van bij onze accommodatie naar de vertrekplaats in Wulpen.

TIP! Reserveer zeker tijdig je plekje bij je boeking , dat kan enkel rechtstreeks én telefonisch bij de verhuurders op 0032 (0) 474 409 969. Alle andere informatie met prijzen vind je via deze link.

Schip ahoy maatjes!

Gepubliceerd door Christophe

Zaakvoerder van tuinaanneming @Tuinen Cobbaert. Tuinontwerper @Holy Oak Tuinontwerp. Met vrouw Valerie uitbater van @Glamping-aanzee en B&B @De Engelweg. Vader van 3+1 / Langeafstandsloper / Natuur&Mens / Urban Monk / Moestuinier

ik ben benieuwd naar je reactie

%d bloggers liken dit: