Uittips

De Ijzerboomgaard

Aan de oevers van de Ijzer en in de schaduw van de IJzertoren kan je volop genieten van de natuur in het nieuwe provinciedomein ‘De IJzerboomgaard’. Verscholen tussen kreken ontdek je spelelementen die dit waterlandschap omtoveren in een natural playground. Dat betekent fun voor jong en oud, zelfs op een druiligere novemberdag. Via de gemaaideMeer lezen over “De Ijzerboomgaard”

Devil’s hole op ter Hille

Koksijde-Oostduinkerke heeft met haar nieuwe golfbaan een mooie publiekstrekker bij. Sinds 2014 kan je er op het 84 ha grote domein van Hof ter HIlle genieten van de Hazebeekcourse met 9 holes én een championshipcourse met 18 holes, het Langeleedcourse. Het terrein grenst aan het sportcomplex van Oostduinkerke en is een mooie wandeling van eenMeer lezen over “Devil’s hole op ter Hille”

Markten

De marktkramers hebben het niet onder de markt momenteel. Ja sorry voor de flauwe woordspeling, het is voor iedereen warm 🙂 Maar zeg nu zelf, wat is er leuker dan de markt afschuimen op zoek naar vers fruit, groenten of andere lokale lekkernijen? Voor je het weet heb je ‘een batje’ gedaan aan het nieuwsteMeer lezen over “Markten”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

%d bloggers liken dit: