Uittips

De Blankaart in Woumen

De Ijzerboomgaard

Te land, ter zee en in de lucht

Devil’s hole op ter Hille

Markten

Geen categorie

Over [‘zebenə(n)] en andere ‘visschersklap’

Kasteelheer voor een dag

Manneke Pis van Koksijde

“Als een vis in het water”

De Heren van de Duinenabdij

Willibrordusputje

Yoga

De Ijzermonding in Nieuwpoort

Geen categorie

Start van Westhoekjes

De Blankaart in Woumen

“Deur sliek en moze goan” of ploeteren, door West-Vlaamse klei. Vergeet jullie botten niet voor dit onvergetelijk uitje. Welkom in De Blankaart, provinciaal domein in Woumen nabij Diksmuide beheert door Natuurpunt en ANB. Je wandelt er op aangelegde steigerpaden over de ‘broeken’, weilanden die in de winter overstromingsgebied vormen voor de Ijzer. Dit waterlandschap zorgtMeer lezen over “De Blankaart in Woumen”

De Ijzerboomgaard

Aan de oevers van de Ijzer en in de schaduw van de IJzertoren kan je volop genieten van de natuur in het nieuwe provinciedomein ‘De IJzerboomgaard’. Verscholen tussen kreken ontdek je spelelementen die dit waterlandschap omtoveren in een natural playground. Dat betekent fun voor jong en oud, zelfs op een druiligere novemberdag. Via de gemaaideMeer lezen over “De Ijzerboomgaard”

Devil’s hole op ter Hille

Koksijde-Oostduinkerke heeft met haar nieuwe golfbaan een mooie publiekstrekker bij. Sinds 2014 kan je er op het 84 ha grote domein van Hof ter HIlle genieten van de Hazebeekcourse met 9 holes én een championshipcourse met 18 holes, het Langeleedcourse. Het terrein grenst aan het sportcomplex van Oostduinkerke en is een mooie wandeling van eenMeer lezen over “Devil’s hole op ter Hille”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

%d bloggers liken dit: