Uittips

Devil’s hole op ter Hille

Koksijde-Oostduinkerke heeft met haar nieuwe golfbaan een mooie publiekstrekker bij. Sinds 2014 kan je er op het 84 ha grote domein van Hof ter HIlle genieten van de Hazebeekcourse met 9 holes én een championshipcourse met 18 holes, het Langeleedcourse. Het terrein grenst aan het sportcomplex van Oostduinkerke en is een mooie wandeling van eenMeer lezen over “Devil’s hole op ter Hille”

Markten

De marktkramers hebben het niet onder de markt momenteel. Ja sorry voor de flauwe woordspeling, het is voor iedereen warm 🙂 Maar zeg nu zelf, wat is er leuker dan de markt afschuimen op zoek naar vers fruit, groenten of andere lokale lekkernijen? Voor je het weet heb je ‘een batje’ gedaan aan het nieuwsteMeer lezen over “Markten”

Over [‘zebenÉ™(n)] en andere ‘visschersklap’

Het is bijna niet te geloven maar een kleine 100 jaar geleden was Oostduinkerke nog een typisch vissersdorp. De mensen leefden er in bescheiden huizen en aten wat kustvissers en stoere IJslandvaarders konden vangen. De Oostduinkerkse visserij overleeft de 2de wereldoorlog niet, enkel de paardenvissers houden stand en blijven tot op vandaag dé ambassadeurs vanMeer lezen over “Over [‘zebenÉ™(n)] en andere ‘visschersklap’”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Meld je aan voor mijn blog

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

cultuur fietstocht folklore geschiedenis horeca indoor kin kinderen museumbezoek natuurbeleveing park&tuin regenweer sport wandeling wereldoorlog

%d bloggers liken dit: